أنا من لسكندرية، ومتزوج من الأرياف، وعندي أخو مراتي عنده 36 سنه، وتزوج في بيت العيلة في البلد، المهم أنا كنت عند نسابي في البلد قبل العيد بيومين فطبعا حماتي قالت لي ما تعيدوا معانا؟ قولت لها: لا أنا همشي. فوجئت بمرات نسيبي ده قعدت تمسك فيا أننا نقعد ونعيد معاهم.
أنا استغربت، لأن المفروض حماتي هي إللى تمسك فيا.
المهم روحت بعتلها طلب صداقة، قبلته عادي، المهم بعدها بأسبوع باحكي لها أن واحنا مروحين ابني كان بيعيط ومكنش عايز يروح معانا وبيعيط علشان عايز يقعد معاها في البلد لأنها بتحبه جدا، المهم كتبت لها الموقف ده على الماسينجر، فوجئت انها عملتلي حظر.
طبعا أنا كنت متاكد ان نسيبي اللي عمل البلوك، فعملت مشكلة مع مراتي، وطبعا طلع ظني في محله ان اخوها اللي عمل البلوك.
وهي اعتذرت لمراتي، والموضوع ده بقاله ثلاث شهور، مفكرش حتى يعتذر لي، مع انه حتى لو اعتذر لي أنا مش هنسى الاهانه؛ فكيف ارد اعتباري في الموقف ده؟